Du finner oss i andre etasje i Skibsgården senter på Sortland.

Den Misunnelige Frisør er en novelle skrevet av Lars Saabye Christensen. På 90-tallet ble Lidvin Finden og Sissel Pedersen forelsket i denne lille novellen om frisøren Frank og hans faste kunde Bent. Med lang fartstid innen frisørbransjen, så de fort at dette kunne bli en fantastisk sjarmerende salong for herrer.

Med tillatelse fra Lars Saabye Christensen ble Den Misunnelige Frisør skapt på Skibsgården i 1998. Forfatteren selv var med på åpningen, og kunne konstatere at salongen var som tatt fra boken hans. Bedre skussmål skal man lete lenge etter.

Den Misunnelige Frisør har ingen frisørtimer. 
Kun drop-in med et kølappsystem.

La Den Misunnelige Frisør ta seg av håret og skjegget ditt, så kan du bruke hodet til andre ting…

 

 

      Telefon: 76113344

Mandag – fredag: 09:00-19:00

Lørdag: 09:00-16:00

Våre samarbeidspartnere: